ARVOMME

PUHTAUS

Paahdamme kahvimme ympäristöystävällisellä Loring Kestrel S35 -paahtimella. Sen kaasunkulutus ja kasvihuonekaasupäästöt ovat jopa 40% pienemmät perinteisiin paahtimiin verrattuna. Hellävaraisempi paahtoprosessimme pienentää myös paahtohävikkiämme.

 

Kuluttajapakkauksemme ovat kierrätettävää muovia, ja olemme kompensoineet niiden hiilidioksidipäästöt korvaamalla kahvin avotulella valmistamisen liesillä Kenian ja Etiopian alueilla. Horeca-asiakkaanamme voit valita pakkausjätteettömän Zero Waste -konseptin.

 

VASTUULLISUUS

Jotta kahvi on vastuullisesti tuotettua, koko tuotantoketjun viljelijästä kuluttajaan on toimittava kestävän kehityksen mukaisesti. Hankimme kahvipapumme vastuullisilta toimijoilta ja tiedämme niiden tarkan alkuperän. Opastamme myös asiakkaitamme käyttämään kahvia vastuullisesti.

 

Tuotamme merkittävän osan (65%, 2019) kahvistamme reilu kauppa- ja luomukahvin viljelijöillä. Satokausi-sarjamme kahvit tuotamme ympäristöä säästävillä pientiloilla ja ostamme ne suoraan viljelijöiltä tai pienraakakahvitukkureilta. Etsimme jatkuvasti vastuullisempia tapoja toimia kestävän kahvikulttuurin edistämiseksi.

MAKU

Paahdamme kahvipapumme hellävaraisesti säilyttääksemme niiden ainesosien herkät ja kompleksiset maut. Näin kahvin parhaat piirteet nousevat esiin, ja lumoava maku on taattu. Parhaan makuelämyksen varmistamiseksi maistamme jokaisen paahtamamme kahvierän ennen kuin lähetämme sen asiakkaillemme.