KAUSIKAHVI NO. 4

Kolumbia

EL DESVELADO

Ylpeinä esittelemme seuraavan sesonkikahvimme El Desveladon, joka tulee tällä kertaa Kolumbiasta, Nariñon alueelta. Nariño sijaitsee Kolumbian luonais osassa lähellä Ecuadorin rajaa. Alue on haastava, mutta myös mielenkintoinen kahvinkasvatuksen näkökulmasta. Kahvi kasvaa jopa 2200 metrissä, on jyrkkiä rinteitä ja pääosin todella pieniä kahvitiloja syrjäisillä alueilla.

El Desvelado koostuu huippulaatuisista pieneristä kahveja useilta osuuskunnan viljelijöiltä. Meille tuleva kahvi on kerätty Consacan ja Ancuyan tiloilta, missä viljellään Columbia ja Castillo lajikkeita. Kahvinkerääjät pomivat vain kypsiä kahvimarjoja koriinsa, jolloin keräys tehdään 3-4 kertaa saman sadon aikana kahvimarjojen kypsyessä eri tahtiin. Tämä kahvi on pesuprosessoitu ja kuivattu kahvipedeillä auringon alla suojassa sateelta.

Olemme paahtaneet El Desveladon yhteisön kahvin kunnioittaen sen viljelyssä, kasvuolosuhteissa ja prosessoinnissa saavuttamia ominaisuuksia. Kahvi on keskivaaleaa paahtoa ja kokonaisvaikutelmaltaan täyteläinen ja mehukas, tarkemmin kuvailtuna raikkaan marjaisa.

ALUE: Nariño

KASVUKORKEUS: 1900 m

TUOTTAJA: Cafe Occidente
LAJIKE: Columbia, Castillo
PROSESSOINTI: Pesty, auringossa kuivattu

OTA YHTEYTTÄ:

Myynti (Kaffecentralen): 09 2600221

rost@rost.fi

  • Instagram - White Circle

YHTEYDENOTTOLOMAKE:

ROST & Co.

Särkiniementie 5 B

00210 Helsinki