OTA YHTEYTTÄ:

Myynti (Kaffecentralen): 09 2600221

rost@rost.fi

  • Instagram - White Circle

YHTEYDENOTTOLOMAKE:

ROST & Co.

Särkiniementie 5 B

00210 Helsinki

TUHTI JA TÄYTELÄINEN

Krafti

KRAFTI, voimakas ja täyteläinen herättäjä

Rost & Co. Krafti on espressosekoituksistamme se, joka miellyttää vahvan ja perinteisen espresson ystävää. Ronskiutensa vuoksi Krafti soveltuu oivallisesti nautittavaksi myös maitokahvijuomina. Kauniin tumman cremansa ansiosta espresso soveltuu täydellisesti latteart -taiteiluun antaen voimakkaan kontrastin maitokuvioille.

Espresson voimakkuus ja runsaus ovat peräisin laadukkaasta intialaisesta robustasta, joka tanssii valssia yhdessä guatemalalaisen arabican kanssa. Robusta vie voimakkaalla suklaisella ja pähkinäisellä luonteellaan arabican täydentäessä sitä salaperäisen mausteisella makeudellaan. Krafti sopii loistavasti klassisesta espressosta pitävän myllyyn, sekä harmonisen ja pehmeän maitokahvin rakastajan lattekuppiin.

60% INDIA ROBUSTA Sethuraman Estate Kaapi Royale

Alkuperä: Intia, Magundi / Chikmagalur

Kasvukorkeus: 762 - 915 m

Prosessointi: Washed

 

Rostin espressoblendi Krafti palaa juurilleen ja Kraftin Robustaksi teki come-backin Sethuraman Estaten pesty Robusta Kaapi Royale. Kyseessä on varjossa kasvanut sekä käsinpoimittu että lajiteltu laaturobusta. Sethuramanin tilan robusta tunnetaan robustapiireissä alansa pioneerinä ja hän on lunastanut paikkansa parhaan robustan palkinnoin unohtamatta sitä, että kyseessä on maailman ensimmäinen robusta, jolle Coffee Quality Institute on myöntänyt Fine Robustan arvonimen.

40% GUATEMALA ACATENANGO

Prosessointi: Washed
Kasvukorkeus: 1400 m