ROST & Co.

 

Olemme Helsingin Lauttasaaressa toimiva pienpaahtimo, joka haluaa luoda korkeatasoisia tuotteita, painottaen makua, tuotannon läpinäkyvyyttä ja kestävää kehitystä.

Tuotevalikoimamme on monipuolinen ja selkeä. Tuotteiden kehittämisessä on ollut selkeä pyrkimys luoda kiinnostavia tuotteita jotka tuovat jotakin uutta markkinoille. Valikoimastamme löytyy vakiintuneet blendit, joita täydentää eri sesonkien mielenkiintoiset Single Origin -kahvit.

Kahvivalikoiman on kehittänyt paahtimon paahtotiimi vuosien kokeiluilla erilaisten raaka-aineiden parissa. Lopputuloksena on kiinnostava ja korkealaatuinen tuotesarja, josta olemme erittäin ylpeitä.

Hankimme raakapavut vastuullisilta välittäjiltä, joten tiedämme niiden alkuperän erittäin hyvin. Myös ympäristöasiat ovat meille tärkeitä ja olemme esimerkiksi valinneet pakkauksemme niin, että ne ovat 100% energiajätettä eikä niissä ole metallia.

­ Paahtimo syntyi intohimosta kahviin sekä sen eri alkuperien ominaispiirteistä ja näiden vaikutuksesta lopulliseen nautittuun kahvikupposeen. Projekti käynnistyi jo vuonna 2013, kun tuotteita kokeiltiin ja myytiin Kaffecentralenin lipun alla.

Vuonna 2016 lanseerattu ROST & Co. on Kaffecentralenin aputoiminimi.

ROST & Co.

ANTTI KIVELÄ

Paahtimomestari

antti@rost.fi

SINI ONNE

Paahtaja

JOHN SÖDERLUND

Hallinto

rost@rost.fi 

OTA YHTEYTTÄ:

Myynti (Kaffecentralen): 09 2600221

rost@rost.fi

  • Instagram - White Circle

YHTEYDENOTTOLOMAKE:

ROST & Co.

Särkiniementie 5 B

00210 Helsinki