Puhdasta ja vastuullista kahvia Lauttasaaresta

Olemme Helsingin Lauttasaaressa meren äärellä sijaitseva paahtimo, jonka nimi juontaa paahtimen ruotsinkielisestä sanasta. Kahvin eri alkuperien piirteiden vaikutus kahvin makuun kiehtoo meitä, ja sen johdosta perustimme oman paahtimomme 2016.

Valikoima

Valikoimastamme löydät vaalea- ja tummapaahtoisia tuorepaahdettuja kahvi- ja espressopapuja sekä suodatinkahveja hurmaavilla makuprofiileilla. Monipuoliseen joukkoon kuuluu niin vakiintuneita blendejä kuin niitä täydentäviä kiehtovia Single Origin -sesonkikahveja.

Eksklusiiviset ja tasokkaat erikoiskahvimme ovat paahtotiimimme vuosien kehitystyön ja raaka-aineoptimoinnin tulosta. Ja sen huomaat mausta 😉. Paahdamme kaikki kahvimme Lauttasaaren paahtimollamme. Koska kahvimme ovat eettisesti ja ekologisesti tuotettuja, voit nauttia niitä hyvällä omatunnolla.

Kuluttajana voit ostaa kahviamme verkkokaupastamme, Kaffecentralenin kahvikaupasta Helsingin Kampista tai yritysasiakkaidemme kahviloista ja  ravintoloista. Jos edustat yritystä (hotelli, ravintola, kahvila tai toimisto), palvelemme sinua yritysmyyntimme puolella.

ANTTI KIVELÄ

Paahtimomestari

antti@rost.fi

SINI ONNE

Paahtaja

JOHN SÖDERLUND

Hallinto

rost@rost.fi 

KIMIA BERGESON

Markkinointi

kimia@kaffecentralen.com

OTA YHTEYTTÄ:

Myynti (Kaffecentralen): 09 2600221

rost@rost.fi

  • Instagram
  • Facebook

YHTEYDENOTTOLOMAKE:

ROST & Co. 

Särkiniementie 5 B

00210 Helsinki

Paahtimon myymälä 

auki arkisin 9-16, la 10-16