Tilaa kahvisi jätteettä Zero Waste -konseptillamme


Heitä hyvästit pakkausjätteelle, ja tilaa kahvisi jätteettä Zero Waste -konseptillamme!


Konseptissa saat kahvisi muovipakkausten sijaan elintarvikehyväksytyissä 8 kg metallitynnyreissä. Jokainen tynnyri säästää yli puoli kiloa


pakkausjätettä kilon muovipakkauksiimme verrattuna. Keskiverto horeca-asiakkaallemme tämä tarkoittaa noin 30 kg säästöä pakkausjätteessä vuodessa.


Nämä tyylikkäät Itävallasta tilaamamme tynnyrit kestävät useita käyttökertoja. Pinoamalla niitä säästät myös mukavasti tilaa. Toimitamme tynnyrit ovellesi, ja tyhjät tynnyrit noudamme uuden toimituksen yhteydessä.


Tynnyrit ovat Zero Waste -konseptiimme kuuluvia tilaustuotteita. Voit tilata niissä kaikkia kahvejamme satokausikahvejamme lukuun ottamatta.


Zero Waste -konseptimme on saatavilla horeca-yrityksille.

Miksi valita Zero Waste -konseptimme

Zero Waste -konseptimme on helppo ja tehokas tapa pienentää yritystoimintasi ympäristövaikutuksia merkittävästi ja mitattavasti. Näin suojelet ympäristöä, ja teet yrityksesi toiminnasta vastuullisempaa.


Konseptin käyttöönottaminen on helppoa ja nopeaa, eikä se vaadi alkuinvestointia. Pääset asiassa alkuun vaikka saman tien ottamalla yhteyttä myyntiimme 09 260 0221 / rost@rost.fi.


Zero Waste tai ei – vastuullista kuitenkin

Jos Zero Waste -konseptimme ei ole yrityksellesi mahdollinen, ei huolta. Tuotamme kaikki kahvimme vastuullisesti ja ympäristövaikutukset minimoiden. Lue aiheesta lisää arvoistamme.